joi, 29 iulie 2010

A'dam - R'dam - Gent


Azi a fost mai bine. in primul rand a fost soare :) Am uitat de problemele cu masina, de cei 36euro dati pe parcare, si doar ne-am bucurat de A'dam. Am inceput devreme, am mancat micul dejun inclus in pretul camerei (a fost bun, nimic de comentat) si am intrat in "jungla" :)
am vazut Rijksmuseum, Van Gogh museum, Opera, piata de flori, piata Rembrandt, piata Wilhelmina, gara, museul de diamante si am facut o ultima visita in Red Light District si apoi inapoi la masina. Am fost norocosi ca strada Albert Cuyp (recomandata de Sven) sa fie la 3min. distanta, asa ca nu a mai fost mult de mers. Ne-am luat de acolo ceva de mancare (2 puisori grill la 6euro) si a fost mai mult decat suficient. bine, am mancat in masina ca niste turisti saraci ce suntem, dar a fost foarte bun.
S-a facut cam tarziu asa ca ne-am gandit sa "sarim" Bruges-ul. Am mers la Castelul din Muiden dar nu am intrat, 11 euro de caciula era prea mult. asa ca am facut cateva poze de afara si am plecat spre R'dam. bineinteles ne-am ratacit pe strazile/autostrazile din A'dam Ring si am facut vreo 30km in plus, dar am ajuns pana la urma. Pod frumos Erasmusbrug, din pacate a fost cam tot ce am vazut in R'dam. Bateriile de la aparat s-au si terminat dupa ce am facut cateva poze, dar macar am prins esentialul.
Am condus apoi pana in Gent, la Ian, si bineninteles ca ne-am pierdut din nou de data asta pe Rotterdam ring, asa ca am intarziat putin. Am prins si niste busoane (merci ca m-ai prevenit Sven), 2 in A'dam si unu in R'dam, dar la 9pm. am parcat in fata casei.
Multumiri lui Ian si prietenei lui de cazare, sper ca s-a simtit si la fel de bine la noi acum cateva saptamani, ne simtim foarte bine aici. O casa foarte frumoasa iar Bilbe e super tare! Sper ca pe pisici le cheama Frodo si Sam, sau poate Merry si Pippin :D
Maine facem Gent-ul, Anvers si in sfarsit in intalnim pe Sven. De-abia astept. Nu avem poze de azi pentru ca nu mai avem baterii, dar o sa punem maine.


6 comentarii:

  1. vali....ma lasi sa-ti folosesc castile? te roooog...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. P.S: Concediu placut in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  3. de la mult prea umblat prin districte red light vi se tot termina bateria aia in aparate ! sper, totusi, ca la intoarcere n-o sa aveti numai poze cu dutchese dezbracate.

    RăspundețiȘtergere
  4. numai cu rusoaice dezbracate, dutchesele nu se prea dezbraca si nu prea merita pozate oricum :)

    da cici, e ok cu castile. dulap - adjudecat, casti - adjudecat, ce mai urmeaza? Alina? Darius? Cristina? Arina? voi nimic? :P

    RăspundețiȘtergere
  5. eu ti-am luat biroul cu tot, dar numai pt o zi...tot mai bine e la mine aici :D

    RăspundețiȘtergere
  6. :D multumesc frumos, sunt foarte utile! Cand te intorci din concediu o sa le dam inapoi, promit.:)

    vrem poze!

    keep in touch, sunteti fff urmariti, mai ales la mfs.

    RăspundețiȘtergere